nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Fent Carrerany convida a anar a Maria de la Salut

nurukundo2005 | 17 Juliol, 2005 08:33 | facebook.com google.com

L’Associació Cultural Fent Carrerany de Maria de la Salut, acull els dies 14,15 i 16 de juliol l’Associació Cultural Aire Nou de Bao (Catalunya Nord), en un intercanvi d’experiències entre entitats que coincideixen en la seva feina de dinamització cultural a la seva localitat respectiva i de defensa de la cultura comuna.

El centenar de membres d’aquesta entitat nord-catalansa de Bao, són acollits els tres dies a cases particulars del poble i poden conèixer de prop persones, territori i maneres de viure de gent separada per fronteres d’estat i per la mar, però que comparteixen amb ells, llengua i identitat.
Divendres dia 15 fan una actuació castellera a Petra juntament amb els Al•lots de Llevant.

Dissabte dia 16 fan una actuació castellera a la plaça de Maria, amb la seva Colla de Grallers i Castellers del Riberal, juntament amb els Castellers de Mallorca, participen en una tremponada popular i seguidament fan un correfoc pels carrers i plaça amb la seva Colla de Diables, Bruixes i Sorollosos del Riberal, com a forma d’agraïment a l’acollida que se’ls fa.

Aquest intercanvi entre les dues entitats és un element força enriquidor de les relacions cíviques que s'estableixen entre dues viles dels Països Catalans que, a més de compartir trets culturals comuns, també aspiren a conformar realitats socials i polítiques comunes dins l'Europa del segle XXI.

És la grata notícia que ens arriba, gràcies a la informació tramesa per la revista de la Part Forana de Mallorca Fent Carrerany.

Es mereixen la presència d'una gran gentada que desitja prendre part en aquestes les activitats programades a la vila de Maria de la Salut, durant tots aquests tres dies del mes de juliol.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb