nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Música simfònica en la lluita cívica

nurukundo2005 | 09 Juny, 2005 16:02 | facebook.com google.com

Benvolguda Miriam Rader:

He seguit, -una mica de lluny, és ben cert,- la vostra perllongada i tenaç resistència davant les escomeses de qui sembla tenir cera del Corpus, a l’hora de fer-se amo i senyor de pisos ruïnosos situats al centre antic de la ciutat de Palma!
Em resulta del tot admirable el vostre exemple personal de lluita i de coratge, com a ciutadana llisa i rasa, enfrontant-vos a aquestes instàncies gegantines , representades per unes institucions públiques illenques que es posen a emparar determinats interessos particulars, de més que dubtosa legitimitat democràtica i de més que evident injustícia cívica.
Per això mateix, aprofitant el vostre escrit recentment adreçat a l’opinió pública, vull felicitar-vos, i agrair-vos l’exemple que ens donau, a les ciutadanes i ciutadans de Palma.
Ningú no ha fet mai tant com vós, a l’hora de defensar amb dents i ungles un patrimoni històric –que a hores d’ara ja hauria de ser públic- com el que comporten les torres bessones del Temple.
Esper i desig que, a més de ser imitada en el vostre comportament exemplar -per molta d’altra gent que ens apuntem a seguir el vostre camí de lluita-, també n’arribeu a obtenir qualque dia la recompensa que ben segur vos mereixeu.
Tant de bo que qui vos ha fet mal també ho pagui!
Amb el meu agraïment personal, sincerament i de tot cor, les meves salutacions més entranyables.

Cecili Buele i Ramis
Ex-regidor a l’Ajuntament de Palma
Ex-conseller al Consell de Mallorca
Ex-diputat al Parlament de les Illes Balears

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb